Wolfdonksteenweg 36 - 3201 Langdorp
Tel.: 016 67 00 20
Contacteer ons!
contact
Verbouwen? Niet zonder onze gedegen vakkennis!

Renovatiewerken om u tegen te zeggen

In samenspraak met uw architect zetten wij bij Bouwwerken Michiels uit Aarschot maar al te graag onze tanden in uw renovatieproject. Geef toe: verbouwen, daar begint u toch niet aan zonder de deskundige hulp van een professional?

Bij Bouwwerken Michiels kan u zeker zijn van duurzaam uitgevoerde werken met kwaliteitsvolle materialen en oog voor detail. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent!

Renoveren of restaureren

Heeft u een woning op de kop getikt en wenst u een deel af te breken en opnieuw op te bouwen in een moderner jasje? Of woont u in een geklasseerde boerderij of herenwoning die op authentieke wijze moet gerestaureerd worden? Bij Bouwwerken Michiels is alles mogelijk. Wij luisteren graag naar uw wensen.

Van fundering tot de nok van het dak

Onze aannemers staan u graag bij met alle grovere renovatiewerken. Grondwerken? Rioleringswerken? Metselwerken? Het team van onze bouwfirma, inclusief zaakvoerder, gaat altijd tot het uiterste om u van een knap gerenoveerde woning te kunnen voorzien.

Renovatiewerken in Aarschot of omgeving? Bel ons gerust op voor een vrijblijvende offerte. Zaakvoerder Ronny Michiels helpt u graag in eigen persoon verder.

Clikc+