Wolfdonksteenweg 36 - 3201 Langdorp
Tel.: 016 67 00 20
Contacteer ons!
contact
Bouwwerken Michiels, tevens een krak bij het oplossen van rioleringsproblemen

Laat uw rioleringswerken gerust aan onze specialisten over

Moet er een nieuw rioleringsnetwerk geplaatst worden? Moeten er grote aanpassingen aan uw bestaande riolering gebeuren? Bij Bouwwerken Michiels uit Aarschot zorgen we in elk geval altijd voor goed werkende rioleringen. Voor allerhande rioleringswerken kan u beroep doen op onze vaklui!

Meer dan rioleringen alleen

Meer dan enkel werken aan rioleringen kunnen wij zorgen voor grondwerken (plaatsen van fundamenten en bekistingen...) en metselwerken bij nieuwbouw en renovatie. Uw woning wind- en luchtdicht? Wij zorgen ervoor binnen de afgesproken termijn.

Altijd de beste kwaliteit aan een eerlijke prijs

Bij Bouwwerken Michiels vindt u een vakman die van vele markten thuis is. U hoeft dus niet eindeloos veel rond te bellen wanneer u een bekwame aannemer zoekt die een volledig nieuwbouwproject of renovatieproject voor zijn rekening kan nemen. Bovendien garanderen wij vakmanschap, degelijke kwaliteit en een persoonlijke service aan de juiste prijs.

Aarzel niet om ons vandaag nog op te bellen voor rioleringswerken in Aarschot en meer! De zaakvoerder van Bouwwerken Michiels helpt u graag persoonlijk verder.

Clikc+